Kurs Centra za kontinuiranu edukaciju Univerziteta u Beogradu

U okviru TEMPUS projekta „Fostering University Support Services and Procedures for Full Participation in the European Higher Education Area – FUSE“ kreiran je kurs engleskog jezika (nivo srednji I) za administrativne službenike Univerziteta.
Centra za kontinuiranu edukaciju Univerziteta u Beogradu po odluci Senata Univerziteta u Beogradu nastaviće sa realizacijom ovog kursa. U realizaciji programa učestvovaće predavači sa Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu
Planirano je da polaznici kursa budu administrativni službenici fakulteta Univerziteta koji su trenutno angažovani, ili će biti zaduženi za rad sa stranim studentima.
Kurs će početi krajem oktobra ove godine i održavaće se u Sali u potkrovlju Rektorata Univerziteta u Beogradu. Kurs traje 10 nedelja. Nastava će se odvijati ponedeljkom i petkom od 14 – 16 časova. Svrha kursa je da službenici osveže svoje znanje engleskog jezika i upoznaju se se stručnom terminologijom koja se koristi u poslovima vezanim za internacionalizaciju fakulteta.
Kurs iznosi 13.500 din sa PDV. Polaznicima je obezbeđen materijal za nastavu.
Molimo Vas da radi prijave na kurs svoje podatke dostavite na adresu: jasmina.jokic@rect.bg.ac.rs, najkasnije do petka, 20. oktobra 2017. god.
Od podataka je potrebno navesti:
1. Naziv fakulteta,
2. Ime i prezime polaznika,
3. Radno mesto na fakultetu,
4. E mail polaznika i opciono, kontakt telefon.
Za dodatne informacije, polaznici se mogu javiti organizatorima kursa na jasmina.jokic@rect.bg.ac.rs, tel.3207-466.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

twelve + 15 =